Ambachtenmarkt 10 juni 2018

De 3e editie van de ambachtenmarkt werd bijgestaan door de organisatie van Gent Central. Het werd een zonovergoten editie die verspreid was over 3 locaties: Vrijdagmarkt - Grootkanonplein - Korenlei. 

Op deze pagina vind je foto's terug die een beeld geven van de deelnemers en de sfeer. 

Enkele reacties die we na de markt konden ontvangen:

Surmont Lucrèce schreef ons via mail: Hartelijk dank voor de prachtige organisatie van de ambachtenmarkt! Een dikke pluim! Voor mij was het als een dagje vakantie, het zicht op de Graslei, de leuke babbelkes met de bezoekers, kleine demo's geven, het mooie weer... ik kan er echt van nagenieten!

Via onze facebook eventpagina:

Katy Lambrechts : dank aan iedereen die kwam genieten van kleur, het gespin, de smid, de zeepmaakster, de gin, de breister, de juwelenmaker, ledersnijder, van de schaapjes en de weefster, de schilder en boekbindster, de vlechtser, de viltster en hoedenmaakster, het juweeltje en de wol .... en bovenal van het heerlijke weer en de onverwachte fotografen die de schone zielen nog meer deden stralen! Dank je wel aan iedereen en zeker ook dikke merci Annelies Dhollander en John Lammertyn.... samen hebben we "het" bereikt! Tot volgend jaar x

AdadoreBedankt voor de leuke sfeer 

Janneke Plomp: 1) Het was een feest dank je wel! 2) Het was weer een heerlijke dag. Dank voor de goede organisatie en we hopen tot volgend jaar!

Deelnemers 

(onder voorbehoud van ingezonden gegevens)

Meer laden...

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden uit de hand van fotograaf John Lammertyn