13 - 14 - 15 maart 2020
Window Walk is een initiatief van sfeergebied Gent Central naar het voorbeeld van The Big Draw/Drawing Days. Het is een uitgestippelde wandeling langs de vitrines van deelnemende handelaren tussen de Vrijdagmarkt en het einde van de Veldstraat. Op die etalages worden door verschillende kunstenaars tekeningen aangebracht.
WinWOW Walk
Elk jaar heeft deze speciale rondgang een ander thema waar de kunstwerken mee verbonden moeten zijn. Dit jaar draait alles rond ‘OMG! Van Eyck was here’. Gent Central gaat elk jaar op zoek naar nieuwe, lokale talenten die de kans krijgen om hun kunstwerk ten toon te stellen op een van de etalages die de plaatselijke handelaren als canvas ter beschikking stellen. Om dit alles nog wat op te leuken organiseert het sfeergebied tijdens de wandeling ook een zoektocht die aan de verschillende tekeningen gekoppeld is. Heb je een nauwkeurig oog of een groot verstand?
Waag dan zeker jouw kans! Misschien ga je wel met de prijs naar huis.
Creatieveling ? We zijn op zoek naar kunstenaars die graag hun beeldende kunst op een vitrineraam willen brengen met (gratis) raamstiften. Schrijf je in door op onderstaande knop voor kunstenaars te klikken.
 
Window ter beschikking?
Ben jij als handelaar gevestigd in sfeergebied Gent Central en denk je eraan om jouw vitrine uit te lenen ter ere van dit event? Twijfel niet en neem contact met ons op! Het aanbieden van jouw etalage als tekenruimte heeft enkel positieve gevolgen voor jou en jouw zaak. Via onze uitgestippelde wandeling leiden we heel wat volk langs jouw zaak & staat jouw vitrine extra in de ‘picture’. Bovendien wordt alles inclusief kunstenaar en promotie door de organisatie voor jou geregeld.

Kunstenaars Window Walk 2020